تفکر و سواد رسانه‌ای

تفکر و سواد رسانه‌ای

  • نوع فایل : کتاب
  • زبان : فارسی
  • نویسنده : میترا دانشور
  • چاپ و سال / کشور: 2018

توضیحات

تفکر و سواد رسانه‌ای کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای به بررسی مواردی اعم از نادیده‌های رسانه، مخاطب شناسی، رسانه و سبک زندگی و فنون خلق پیام رسانه‌ای می‌پردازد. در بخشی از کتاب تفکر و سواد رسانه‌ای می‌خوانیم: در جهان عبارت سواد رسانه‌ای اولین بار به وسیله هربرت مارشال مک‌لوهان (۱۹۶۵) استفاده شد. از دهه ۱۹۷۰ موضوع سواد رسانه‌ای در برخی از کشورهای ‌آمریکای لاتین و اروپایی مورد توجه قرار گرفت. در اروپا آموزش سواد رسانه‌ای در ۱۹۷۰ و در کشور فنلاند و دانمارک به اجرا در آمد. آموزش سواد رسانه‌ای در کانادا از سال ۱۹۷۸ با تشکیل «انجمن سواد رسانه‌ای» آغاز شد. پس از آن نیز مباحث سواد رسانه‌ای در قالب یک موضوع درسی به کتاب‌های درسی انگلیسی افزوده شد. در سال ۱۹۸۲ سازمان یونسکو بیانیه‌ای در ارتباط با آموزش سواد رسانه‌ای صادر کرد. این بیانیه به امضای ۱۹ کشور رسید که در حال حاضر با عنوان «بیانیه گرانوالد» رسمیت پیدا کرده است. پس از آن یونسکو اجلاس‌های بین‌المللی متعددی را در زمینه آموزش سواد رسانه‌ای برگزار کرده است. هم اکنون در نظام آموزشی بسیاری از کشورهای دنیا همچون کانادا، ژاپن، آمریکا، آلمان، انگلیس، اسپانیا و آفریقای جنوبی، «سواد رسانه‌ای» یک واحد درسی در مقاطع مختلف تحصیلی به شمار می‌رود. در ایران در کشور ما از اواسط دهه هشتاد شمسی، سواد رسانه‌ای جای خود را در میان کتاب‌های دانشگاهی باز کرد و استادان ارتباطات و رسانه مقالات متعددی را ترجمه و تألیف کردند. تأکید نخبگان دانشگاهی و رسانه‌ای برضرورت آموزش سواد رسانه‌ای به اقشار مختلف جامعه سبب شد تا در سال‌های اخیر هم اندیشی‌ها و همایش‌های زیادی با موضوع سواد رسانه‌ای در فرهنگسراها و مدارس کلان شهرهای کشور برگزار شود. مخاطبان این همایش‌ها عمدتا قشر فرهنگی و اولیا و مربیان مدارس بودند. همچنین در برخی از مدارس نیز کلاس‌های فوق برنامه با این موضوع برگزار شده است؛ اما در نظام آموزش عمومی، «سواد رسانه‌ای» از سال ۱۳۹۱ در برنامه درسی تفکر و پژوهش پایه ششم، سال ۱۳۹۲ در برنامه درسی تفکر و سبک زندگی پایه هفتم، سال ۱۳۹۳ در برنامه‌های درسی تفکر و سبک زندگی و مطالعات اجتماعی پایه هشتم، در سال ۱۳۹۴ در برنامه درسی زبان انگلیسی پایه نهم، به طور مستقیم و غیرمستقیم با رعایت نظام معیار و مصالح ملی و شرایط بومی پیگیری شد. از سال ۱۳۹۵ با برنامه درسی اختصاصی «تفکر و سواد رسانه ای» پایه دهم، به استناد مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، «آموزش سواد رسانه‌ای» به طور رسمی وارد نظام آموزشی شد. کلمات کلیدی: کتاب های فنی و حرفه ای، کتاب کار و دانش، سواد رسانه ای، تفکر و سواد رسانه ای، انواع سواد رسانه ای، مقاله سواد رسانه ای، آموزش سواد رسانه ای، سواد رسانه ای در ایران، مقاله سواد رسانه ای pdf، سواد رسانه ای و خانواده، تفکر رسانه ای، برچسب‌ها: کتاب های فنی و حرفه ای، کتاب کار و دانش، سواد رسانه ای، تفکر و سواد رسانه ای، انواع سواد رسانه ای، مقاله سواد رسانه ای، آموزش سواد رسانه ای، سواد رسانه ای در ایران، مقاله سواد رسانه ای pdf، سواد رسانه ای و خانواده، تفکر رسانه ای
اگر شما نسبت به این اثر یا عنوان محق هستید، لطفا از طریق "بخش تماس با ما" با ما تماس بگیرید و برای اطلاعات بیشتر، صفحه قوانین و مقررات را مطالعه نمایید.

دیدگاه کاربران


لطفا در این قسمت فقط نظر شخصی در مورد این عنوان را وارد نمایید و در صورتیکه مشکلی با دانلود یا استفاده از این فایل دارید در صفحه کاربری تیکت ثبت کنید.

بارگزاری