МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ СПЛАЙН ТЕХНОЛОГІЇ ОБРОБКИ СИГНАЛІВ СКЛАДНОЇ ФОРМИ. / Методи та засоби сплайн-технології обробки сигналів складної форми.

МЕТОДИ ТА ЗАСОБИ СПЛАЙН ТЕХНОЛОГІЇ ОБРОБКИ СИГНАЛІВ СКЛАДНОЇ ФОРМИ. Методи та засоби сплайн-технології обробки сигналів складної форми.

  • نوع فایل : کتاب
  • نویسنده : Шелевицький І.В.
  • ناشر : Європейський університет
  • چاپ و سال / کشور: 2002
  • شابک / ISBN : 966-7942-56-2

Description

Ця монографія є результатом досліджень автора в сфері застосування сплайнів для обробки цифрових сигналів, якими він займається з 1983 року. Сплайни є ровесниками комп’ютерних систем і тісно пов’язані із розвиткомкомп’ютерних інформаційних технологій. Сплайни є невід’ємною частиною комп’ютерної графіки та систем автоматизованого проектування. В системах цифрової обробки сигналів інтерес до сплайнів проявився у вейвлет методах та технологіях. Сплайни проявляють свої переваги перед іншими функціями, коли необхідно описувати сигнали складної форми: геофізичні, біомедичні, аудіо та відео. Книга присвячена методам та засобам сплайн-обробки цифрових сигналів складної форми: інтерполяції, фільтрації, ідентифікації, стиснення. Розробленометод адаптації сплайнів до частотних властивостей сигналів. Отримані алгоритми та засоби, що дозволяють будувати системи реального часу та адаптивні системи. Особливістю підходу є приведення методів та алгоритмів до добре відомих інженерам конструкцій нерекурсивних цифрових фільтрів і представлення похибок наближення в термінах частотних характеристик фільтрів. Представлені методи, методики, засоби та алгоритми складають цілісну сплайн-технологію обробки даних. Книга призначена для інженерно-технічних працівників, студентів та аспірантів, що займаються питаннями цифрової обробки сигналів в системах підтримки прийняття рішень та управління. З автором можна зв’язатися за адресою [email protected] Бібліогр.: 307 назв.
اگر شما نسبت به این اثر یا عنوان محق هستید، لطفا از طریق "بخش تماس با ما" با ما تماس بگیرید و برای اطلاعات بیشتر، صفحه قوانین و مقررات را مطالعه نمایید.

دیدگاه کاربران


لطفا در این قسمت فقط نظر شخصی در مورد این عنوان را وارد نمایید و در صورتیکه مشکلی با دانلود یا استفاده از این فایل دارید در صفحه کاربری تیکت ثبت کنید.

بارگزاری